Eggo keukens Kortrijk

Eggo keukens Kortrijk? Een van de keukentoonzalen in Kortrijk is die van Eggo. Bekijk alle handige en belangrijke informatie over Eggo keukens in Kortrijk.

Inspiratie voor een nieuwe keuken op doen? Ontvang gratis keukencatalogi. Direct op zoek naar een nieuwe keuken? Bekijk de goedkoopste keukens.

Eggo keukens Kortrijk

keukens Kortrijk Eggo keukens KortrijkEggo keukens
Ringlaan 32
8500 Kortrijk
056 35 60 28
www.eggo.be

 

Eggo keukens is opgericht in 2007. Inmiddels heeft Eggo keukens al meer dan 46 winkels geopend, waaronder ook vestigingen in het buitenland, in minder dan 10 jaar. Eggo keukens heeft ook vestigingen heeft in Groothertogdom, Luxemburg en Spanje.

Eggo keukens Kortrijk telefonisch contact

Kunt u niet naar de toonzaal, dan is het altijd mogelijk om telefonisch contact op te nemen met Eggo. Eggo keukens wilt u zo snel mogelijk helpen. Hierdoor kunt u ook telefonisch contact hebben met de toonzaal. Het telefoonnummer van de toonzaal in Kortrijk betreft 056 35 60 28

Klantenservice Eggo keukens

Wilt u contact hebben met de toonzaal? Omdat u een vraag heeft of omdat u informatie wilt hebben? En ziet u telefonisch contact niet zitten? Dan kunt u ook gebruik maken van het contact formulier. Zodra Eggo uw aanvraag binnen heeft zullen zij deze zo snel mogelijk verwerken. Voor het contact formulier klik hier.

Eggo keukens Kortrijk ervaringen

Hoe een bezoek aan een toonzaal word ervaren is per individu verschillend. Bent u benieuwd naar de ervaringen van Eggo keukens? Bekijk dan op www.keukebervaringen.be voor de ervaringen pagina van Eggo keukens.

Eggo keukens Kortrijk openingsuren

De openingsuren van Eggo keukens Kortrijk zijn:

Maandag:        10:00 – 18:30 uur.
Dinsdag:          10:00 – 18:30 uur.
Woensdag:      10:00 – 18:30 uur.
Donderdag      10:00 – 18:30 uur.
Vrijdag:             10:00 – 18:30 uur.
Zaterdag:         10:00 – 18:00 uur.
Zondag:            Gesloten

Koopzondagen en Feestdagen

Eggo keukens is op de zondagen gesloten. Over de openingsdagen van de feestdagen is er helaas geen informatie beschikbaar.